Izvēlne
Ceturtdien, 16.maijā, Hip – hop nodarbības nenotiek. 25.maijs, plkst.11.00 Cēsu Bērnu un jauniešu centra Pagalma svētki ”neZinītis uz Mēness”
AKTUĀLĀ INFORMĀCIJA
    AKTUĀLĀ INFORMĀCIJA
  • Šobrīd jaunu aktualitāšu nav!

Diverse Styles Crew komanda nominēta vairākās “Cēsu novada Sporta laureāts 2023” kategorijās

Apvienotās Cēsu Bērnu un jauniešu centra un Siguldas novada Jaunrades centra breika komandas “Diverse Styles Crew” dejotāja Sanita Biseniece nominēta “Cēsu novada Sporta laureāts 2023” balvai “Gada sportiste”. Savukārt breika komandas treneris Eduards Ruicis nominēts kategorijā “Gada treneris” un breika komanda nominēta kategorijā “Gada sporta komanda”.

Sanita Biseniece ir Latvijas Sporta deju federācijas (LSDF) “Latvijas reitinga kausa breikingā 2023” reitinga kopvērtējuma čempione un trīs zelta medaļu ieguvēju nominācijā B-Girls Juvenile/U-11).

Breika komanda “Diverse Styles Crew” ir strauji panākumus gūstoša komanda, kurā apvienojas sports un māksla. Komandā ir motivēti jaunieši un treneris. Komanda guvusi ievērojamu rezultātus gan pašmāju sacensībās gan starptautiskos turnīros. Breika komandas trenera Eduarda Ruiča vadībā 2023.gadā viņa audzēkņi piedalījās starptautiska mēroga breikinga sacensībās jauniešiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā un kopsummā izcīnīja 16 godalgas – divas bronzas, septiņas sudraba un septiņas zelta. Komandas treneris jau vairākus gadus rīko meistarklases jauniešiem Cēsu novadā ar starptautiska līmeņa dejotāju un treneru piesaisti. 2023. gadā organizētas divas intensīvas meistarklašu nedēļas Cēsu un Siguldas novadu jaunajiem breikeriem, iesaistot piecus breikinga profesionāļus no visas Latvijas. Tāpat sadarbībā ar kolēģiem no biedrības “Vidzemes Breika Apvienība” Cēsu Bērnu un jauniešu centrā pirmo reizi notika viens no LSDF “Latvijas reitinga kauss breikingā 2023” posmiem – “NOISY BATTLE 2023”.

Aicinām atbalstīt breika komandu un balsot par nominētajām kategorijām šeit – https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=rZ7C5JKvHE6pBKodjEAiKVtZdt3nUhRHli6W7oL3cV9UOFFDTkFZTTRQWjI0NE4xVlJDSUVZRTZWQy4u

Balsojums notiks līdz 28. janvārim.